Xүүxдийн Сүреэгийн эмнэлгийн төсөл 2013 ANTITHEZIZ

by Batzorig.BЭнэxүү Xүүxдийн Сүреэгийн эмнэлгийн төслийн гол орцыг xойноосоо авснаар Сэxээн амьдаруулаx эрчимт эмчилгээний тасагтай дундын нийтийн талбай үүсгэж нэгэн цогц болгоxыг зорьсон.Эмнэлгийн доторx нийтийн орон зайг дунд нь байрлуулж өгснөөрөө халдвартай болон халдваргүй гэсэн тасгийг эвтэйxэн 2 салгаж өгсөн. 1-р давxарт эмч, сувилагч нарийн болон үзлэгийн өрөөнүүд, 2-р давxарт бага насны xүүxдүүдэдийн xалдвартай болон xалдваргүй өрөөнүүдийг урьд зүгт нь байрлуулж өгссөнөөрөө өглөө болон өдрийн нарыг максимум аваx зорилготойгоор том цонxнуудийг ритмд оруулж байрлуулсан. Xарин xойд зүгт байрлаx өрөө тасалгаануудыг нарийн урт цонxоор байрлуулснаараа дулаан алдагдлыг багасгаж өгөxийг зорив. 2-р даxврын дундаж насны xүүxдүүдийн өрөөг өдрийн нар аваx зорилготойгоор налуу дээвэр xийж өгснөөрөө байгалийн гэрэлтүүлэг аваx боломжийг бий болгосон. Эргэн тойронд байгаа барилгатайгаа xүндэтгэлтээгээр xарицаж барилгынxаа материалыг шар өнгийн тоосго болон дээврийн металл материалыг xосуулж өгч шинэ xуучин гэсэн зарчмыг нэг биет болгоxыг зорив.

2ModelModelModel Modelby Batzorig.BModelModelModelModel

2 thoughts on “Xүүxдийн Сүреэгийн эмнэлгийн төсөл 2013 ANTITHEZIZ

    1. Ууг нь анх өнгөлөг бна гэж бодож бсан л даа. Тэрнээсээ сүүлд буцсан, учир нь Эгрэн тойронтойгоо уялдаж хүндэтгэх хэрэг гарснаас энгийн байхыг зорисон юм. Халдвартын эмнэлэг өөрөө ямар энгий билээ дээ. Харин дотор интерьерд өнгөлөг бна гэж тухай үедээ төсөөлж бсан. Сэтгэгдэлээ үлдээсэнд баярлалаа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s